I'M HUNG'RY

kiadvány /szakácskönyv/

2017

A magyarok szeretnek enni, ez kétségtelen. Az is biztos, hogy vannak tipikusan magyar étkezési szokások, hiszen nehéz lenne még egy olyan népet találni, amelyik szinte minden étel készítését azzal kezdi, hogy zsiradékon hagymát pirít. Valljuk be, másoknak bizarr lehet a gondolat, hogy minden szembejövő ételt kirántson, mindenbe pirospaprikát vagy tejfölt tegyen, sőt, a kettőt egyszerre, a kenyér fogyasztása mindenhez pedig már teljesen kiveri a biztosítékot. Pedig a disznótoros minden létező belsőséggel főzött ételekről még nem is beszéltünk!

Egy szó, mint száz: a magyarok gasztronómiája elég sajátos, és mások számára akár érthetetlen. Azonban az is tény, hogy számos étel kapott már hungarikum minősítést. És, ha valaki egyszer is belekóstol a magyar konyhába, biztosan talál magának legalább egy kedvencet.

Az I’M HUNG’RY 26 magyaros ételt, illetve hagyományosan ünnepi fogás receptjét tartalmazza, hiszen a vasárnapi húsleves, karácsonyi bejgli, vagy épp szilveszteri lencse nem hiányozhat az asztalról. Ez a könyv a magyar gasztronómia szerelmeseinek ideális ajándék lehet. A polcról elengedhetetlen, hiszen nem nyaggathatjuk mindig édesanyánkat vagy nagymamánkat, hogy ugyan, csináljon már nekünk egy jó töltött káposztát. Ez a könyv azoknak készült, akik szeretik a hasukat, vagy ismer valakit, aki szereti a hasát.

A belívek 120g-os, fényes papírra készültek. A borító műbőr borítást kapott, ezen jelenik meg vaknyomással a logó. Nyomdai munka: GRAVUS